Consultanta si Design Floral oferite de specialisti

Echipa Urban Flowers ofera in mod gratuit consultanta de specialitate tuturor clientilor. Cursurile speciale de designeri florari, experienta, imaginatia si simtul artistic al echipei noastre sunt elemente ce au fost intotdeauna apreciate de catre clientii nostrii, toate acestea reflectandu-se in buchetele si aranjamentele pe care le-am creat pentru evenimentele importante din viata lor. Tehnicile si arta designului floral, precum si toate cunostintele specialistilor nostrii va sunt de asemenea puse la dispozitie pentru a veni in sprijinul dvs indiferent de cat de indraznete sau provocatoare va sunt ideile.


Cand vorbim de flori, nu exista cerinta pentru care sa nu avem imaginatie!
Va stam la dispozitie pentru orice informatie la 0734.800.060 sau 0734.800.061.

Livrare - Transport si Manipulare de Specialitate

Toate aranjamentele si decoratiunile pentru evenimente pot fi livrate oriunde in tara. Procesul de livrare consta atat in transportul si manipularea aranjamentelor, cat si in "montajul" efectiv al acestora, de catre specialistii nostrii, in locurile pentru care sunt destinate (aranjamente pentru mese, locatie, piscina, gazon, masini, biserica etc). Transportul aranjamentelor se face cu masini speciale pentru a pastra temperatura, prospetimea si calitatea optima a florilor.


Buchetele de flori si alte aranjamente ce presupun comenzi mai mici beneficiaza de livrare rapida in Bucuresti. Pentru livrari in afara Mun. Bucuresti, termenii si conditiile acestora vor fi stabilite in urma unei discutii telefonice in care vom stabili cu exactitate destinatia, precum si costurile livrarii.